15.10.2019

DİN GÖREVLİLERİMİZLE EKİM AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Din Görevlilerimiz arasında çalışma birliğini sağlamak ve yapılan hizmetleri değerlendirmek üzere İlçe Müftümüz Ahmet SEVİNÇ başkanlığında istişare toplantısı Yatılı erkek hafızlık kuran kursunda gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda gündem maddeleri görüşüldü ve Din Görevlilerimize Müftü SEVİNÇ tarafından idari konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantı kapsamında Din Görevlilerimize hitap eden İlçe Müftümüz Ahmet SEVİNÇ şunları kaydetti: “Vatanımızı, bölgemizi ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı güvenlik güçlerimizin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nın en kısa zamanda zaferle sonuçlanması için harekat boyunca özellikle sabah namazlarında Fetih Suresi okuyup Mehmetçiğimize dualarımızla destek olmaya devam edeceğiz.

Rabbim ordumuzu her daim muvaffak ve muzaffer kılsın. Vatanımızı bölmek isteyenlere asla fırsat vermesin. Dinimizin, milletimizin bekasını sarsacak her türlü dâhili ve harici fitne ve fesatlardan milletimizi, memleketimizi muhafaza eylesin, birlik ve beraberliğimizi, huzur ve kardeşliğimizi daim eylesin.” dedi.

Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.