04.10.2022

İL MÜFTÜSÜ MUSTAFA TEKİN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

K.Maraş İl Müftümüz Mustafa TEKİN ve muhterem eşi, hem "AHİLİK HAFTASI" hem de yaklaşan "MEVLİD-İ NEBİ VE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI" münasebetiyle İlçemizi ziyaret ettiler. İlk etapta HACI ALİ HALİDE ÇUHADAR K.KURSUMUZDA eğitim veren 4-6 Yas K.Kursumuzu ve İhtiyaç odaklı kurslarımızı ziyaret ettiler,  yavrularımızın ve yetişkinlerin sevinç , heyacan ve mutluluklarına ortak oldular.
Merkez Camiimizde  "HELAL BİLİNCİ" konulu Cuma vaazı vererek halkımızla buluştular. Akabinde ilçemiz YİBO konferans solonunda vatandaşlarımızın, hocalarımızın ve öğrencilerin katıldığı topluluğa "CAMİ VE İRŞAD EKSENİNDE HELAL KAZANCIN ÖNEMİ" hakkında bir sunum gerçekleştirdiler.
Engin bilgi,birikim ve tecrübelerinden istifade ettiğimiz saygıdeğer kıymetli hocamıza ziyaretlerinden dolayı İlçe Müftülüğümüz adına teşekkür ederiz.