05.10.2022

İL MÜFTÜSÜ MUSTAFA TEKİN DİN GÖREVLİLERİMİZLE ÇAY SOHBETİNDE BULUŞTULAR

23 Eylül 2022  tarihinde İlçemizi ziyaret eden İl Müftüsü Mustafa  TEKİN, ilçemiz Yeşiltepe mahallesinde çay sohbetinde din görevlilerimizle bir araya geldiler. "CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI" arefesinde gerçekleşen buluşmada İl Müftüsü Mustafa TEKİN din görevlilerimizin çalışmaları hakkında bilgi alarak, görevlilerimizin istek ve sorunları hakkında değerlendirmelerde bulundular. ilçemiz ziyaretinden son derece memnun kaldıklarınını dile getiren TEKİN, ilçemizde yürütülmekte olan din hizmetlerinin ekip ruhuyla yürütüldüğüne şahit olduğunu bundan da ayrıca mutlu olduğunu belirtip, başta İlçe Müftüsü Muhammet ERTUĞAY başta olmak üzere bütün din görevlilerimizi Can-u gönülden tebrik ettiğini söyleyerek "CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ" haftalarını tebrik ettiler.