05.10.2022

ŞEHİT NUMAN ÖKSÜZ İHL MÜDÜR VE ÖĞRETMENLERİ "CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI" NEDENİYLE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİLER

2022 Yılı"CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI" münasebetiyle Andırın Şehit Numan Öksüz Anadolu İHL Müdürü Hacı DAŞ beraberindeki ekip İlçe müftülüğümüze nezaket ziyaretinde bulundular. İlçe müftülüğü çalışanları şahsında bütün din görevlilerin haftasını tebrik ettiklerini belirterek, çalışanlara  karanfil takdiminde bulundular. yapılan ziyaretten ötürü son derece memnun kaldıklarını belirten İlçe Müftüsü Muhammet ERTUĞAY, yapılan din hizmetleri açısından İHL ve Müftülüğün  işbirliğine dayalı ortak çalışmanın önemi açısından her zaman desteğe hazır olduklarını belittiler.