10.10.2022

YÜRÜYÜŞ GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ANLAMLI FAALİYET

Halk Sağlığı Müdürlüğü öncülüğünde her yıl Ekim ayının ilk haftasında düzenlenen yürüyüş etkinlikleri İlçemizde anlamlı bir faaliyet eşliğinde gerçekleşti. 04.10.2022 tarihinde İlçe kaymakamlığımız öncülüğünde gerçekleştirilen yürüyüş programı bu yıl İlçemiz Geben Mahallesi Kırksu doğasında gerçekleşti. İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanı, Kurum personelleri, Vatandaşlar ve Öğrencilerin katılımıyla Kırksu vadisinde piknikçilerin geride bıraktıkları çöp atıklarının toplanarak temiz çevre duyarlılığına dikkat çekilmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirildi. Bu güzel anlamlı faaliyete İlçe müftülüğümüzü temsilen İlçe Müftüsü Muhammet ERTUĞAY ile İlçe Vaizi Mustafa DOĞAN katıldılar. Program İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce verilen ikramla sona erdi.