17.01.2023

Bir Konu Bir Konuk Prof. Dr. Nuri KAHVECİ

Bir Konu Bir Konuk
 Prof. Dr. Nuri KAHVECİ

Kahramanmaraş sütçü imam Üniverstesi Rektör Yardımcısı,İslam Hukuku Profesör'ü Sayın Nuri KAHVECİ hocamızın katılımlarıyla, Göksun ilçe müftülüğü dingörevlilerine yönelik Fıkıh sohbetleri programı icra edildi.

Her Ay "Bir Konu Bir Konuk'' projesi kapsamında farklı isimlerin katıldığı programın bu ayki konuğu sayın Nuri KAHVECİ hocamız idi.

Toplantıya evsahipliği yapan Göksun İlçe Müftümüz  Sayın Mustafa ALTUN hocamızın davetlisi olarak konuşmacı olarak katılan Nuri KAHVECİ hocamız;

"Toplumdaki Çözülme, Aile Bireylerinin Sorumlulukları" gibi konular üzerinde göksun din görevlilerine yönelik  sohbet yaptı.
Samimi ve hoş bir ortamda ufuk aydınlatıcı, sohbetlerinden dolayı dingörevlilerimiz hocamıza müteşekkir olduklarını dile getirdiler.

Göksun İlçe Müftümüz Sayın Mustafa Altun  programın sonunda hocamıza yönelik  teşekkür konuşmasının ardından kendilerine Hilye-i  Şerif tablosu  hediye ettiler.
Programın icrasında emeği geçen başta Sayın Nuri KAHVECİ, Müftümüz Sayın Mustafa ALTUN ve dingörevlisi
Osman Güzel, Ethem ANDIRINLI, Ebubekir Demir 'e ve katılım sağlayan tüm hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Ayrıca toplantı yapılan salonu bizler için tahsis eden Göksun İlçe Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Coşkun AYDIN,beye sorumlu Müdüre ve personeline şükranlarımızı sunarız.