31.07.2023

VEDA TOPLANTISI

Göksun ilçe müftülüğünde devir teslim

Yaklaşık 2 yıldır Göksun ilçe müftülüğünü yürüten Sayın Mustafa ALTUN hocamızın Şanlıurfa il müftülüğü vaizi olarak atanması ile boşalan müftülük makamina Malatya ili  Pötürge ilçe Müftüsü Sayın Ali SÖYLER atanmıştı.

Göksun merkez Sultanömer camii de düzenlenen Temmuz ayı aylık mutat toplantısında Müftü Mustafa Altun  dingörevlilerine hitap etti ve helallik dileyerek veda etti.
Aynı zamanda 3 yıldan bu yana göksun ilçe müftülüğü Şefi olarak görev yapan Sayın Yılmaz Turhan  hocalarımızın Gaziantep Hacı Ahmet Ziylan İhtisas Merkezi Müdürlüğü Şefi olarak atanmış olmasıyla göksun Dingörevlileriyle vedalaştı.
Müftü Söyler hocalarımızın zor şartlarda başarılı hizmetlerinden dolayı "Hocalarımıza şükranlarımızı sunuyoruz." dedi ve dingörevlileriyle bir süre sohbet ettiler.
Son olarak Şube müdürü Sayın Yasin Ekim  hocamız Başkanlıktan gönderilen gündem maddelerini hocalarımıza tebliğ etti;Fatih Cami İmam hatibi Sayın Muhammed AYDIN 'ın Kuranı kerim tilavetiyle başlayan  toplantı sona erdi.