02.05.2024

Hac Eğitim Semineri

HAC HAZIRLIK KURSU
2024 Yılı Hac Döneminde Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik Hac Hazırlık Kursu  düzenledik.

Göksun İlçe Müftülüğü tarafindan cumhuriyet mahallesinde konferans salonunda gerçekleştirilen Hac Hazırlık Kursunda,
Kahramanmaraş İl Müftü yardımcımız Mehmet DEMİR,
Göksun ilçe Müftüsü Ali SÖYLER ,
Onikişubat Vaizi Ali Zülfikar YİĞİT,
Göksun ilçe vaizi Necati AKKUŞ ve Kandilli Cami imam hatibi Ethem ANDIRINLI hocalarımız tarafından,

"İbadet bilinci ve hac ibadeti "," Ana hatlarıyla hac ve umre menasiki"

"Hac Yolculuğundan Önce Maddi Manevi Hazırlık ile Hac ve Umrede Bir arada Yaşama Bilinci"
,"Haccın Hikmeti ve Hacdaki Sembollerin Anlamı", "Uygulamalı Hac İbadeti",  "Hacda Çevre Bilinci", "Mekke ve Medine Ziyaret Yerleri" başlıkları anlatıldı.

Toplantıda gurup hocalarımız Yusuf AYDIN,ÜZEYİR ARSLAN ve Ebubekir DEMİR hazır bulundular.
Yapılan aralarda ilçe müftülüğünce hacı adaylarımıza ikramlarda bulunuldu.
Toplantıdan sonra Göksun ilçe sağlık müdürlüğü ekiplerince hacı adaylarımıza aşıları yapıldı.
Emeği geçenlere ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.