02.04.2024

HASAN FATMA BALCI HAFIZLIK KUR'AN KURSUNDA İFTAR PROGRAMI

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Hasan Fatma Balcı Kuran Kursu’nda iftar programı düzenlendi. Hasan Fatma Balcı Hafızlık Kur'an Kursu ev sahipliğinde düzenlenen programa Vali Mükerrem ÜNLÜER ve eşi Dr. Selma ÜNLÜER, önceki Dönem Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit KİRİŞÇİ ve eşi Hanife KİRİŞÇİ, Kahramanmaraş Milletvekili Tuba KÖKSAL, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin GÜNGÖR ve eşi Leyla GÜNGÖR, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İNAN, Onikişubat Kaymakamı Salih ÇİĞDEM, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail BAKAN, İl Müftüsü Abdurrahman KOTAN, İlçe Müftümüz Süleyman YAVUZ, Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü Ali CANBOLAT, Kurum Müdürleri, Hafızlık Kur'an Kursu yöneticileri, hayırseverler ve hafızlar katıldı.
Hafızlar ve hayırseverlerimizle bir süre sohbet eden Vali ÜNLÜER, “Ramazan ayı, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı bir ay. Böyle bir günde hafızlarımızla ve hayırseverlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Hafızlık, Allah'ın yeryüzünde bir insana verebileceği en büyük şereftir. Bu hafızlarımızın yetişmesinde emeği olan hocalarımıza ve maddi manevi desteğini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi daim etsin.” diye konuştu. Prof. Dr. Vahit KİRİŞÇİ'de gelen hayırseverlere teşekkürlerini sunarak yaptıkları hayırların önemine dikkat çekti. İl Müftüsü Abdurrahman KOTAN ve İlçe Müftümüz Süleyman YAVUZ'da programa katılan misafirlere teşekkürlerini ilettiler. Teravih namazı sonrasında da çeşitli ikramlarda bulunularak program sona erdi.