28.03.2024

İyilik Sofrasında İftar ve Etkinlik Buluşması

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi tarafından Pazarcık İlçe Müftülüğü ve TDV Pazarcık Şubesi koordinesinde Hastane KonteynerKent yanında iftar çadırı Ramazan Ayı boyunca halkımıza hizmet etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda bu gün Belçika’dan Brüksel Din Hizmetleri Müşaviri Fatih Mehmet KARACA, Belçika Diyanet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erkan KONAK, Belçika Diyanet Vakfı Genel Müdürü Coşkun BEYAZGÜL hocalarımız ilçemize ve iftar çadırımıza ziyarette bulundu. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyip İlçe Müftümüz Rıdvan YILDIZ’dan bilgi aldılar.

İyilik Çadırımızda Ramazan Neşesi Yaşatılmaya devam ediyor.

Bu akşam İyilik Çadırımız yine çocukların neşesiyle cıvıl cıvıldı. Çocuklar için İftar öncesi Ramazan Şenliği kapsamında Kur'an kursu öğreticisi hocalarımız, TDV görevlisi ve gönüllüsü kardeşlerimiz tarafından Çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi. Hep birlikte çocuklarımızın neşesine ortak olduk.

Tüm Halkımızı Ailecek Bu Akşam ve Her Akşam İftara bekliyoruz.