21.03.2024

KAYMAKAMIMIZ SN. MUHAMMED KAYA YATILI HAFIZLIK KUR'AN KURSUMUZDAKİ HAFIZLARIMIZLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

İlçe Müftümüz Sn.Rıdvan YILDIZ koordinesinde Yatılı Hafızlık Kur'an kursunda düzenlenen iftar programına İlçe Kaymakamımız Sn. Muhammed KAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet ÇİLO Hafızlık öğrencilerimizle iftarda bir araya geldi.

🔵Kaymakam KAYA öğrencilerle Hafızlık eğitimine, hayata, geleceğe yönelik bir sohbet gerçekleştirdi ve akabinde teravih namazını birlikte kıldılar öğrencilere zihin açıklığı başarı dileklerinde bulundu.

🟢İlçe Müftümüz Sn. Rıdvan YILDIZ katılımları ile bizleri onurlandıran öğrencilerimize sohbetiyle rehberlik yapan hafızalarımızın İftar sevinçine ortak olan İlçe Kaymakamımız Sn. Muhammed KAYA' ya şahsı ve Kurumumuz adına şükranlarını iletti.

👏 Günün Anısına Çekilen fotoğraf ve zaman zaman bulusma dileğiyle program son buldu.