04.04.2024

"İYİLİK SOFRASI"NDA ENGELLİ BİREYLER VE AİLELERİ İLE İFTAR SEVİNCİ"

Pazarcık İlçe Müftülüğü ve TDV Pazarcık Şubesi Engelli koordinatörlüğünce engelli bireyler ve aileleri için iftar yemeği düzenledi.

Ramazan-ı Şerif bereketinin paylaşılması, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının birlikte yaşanması amacıyla engelli vatandaşlar ve aileleri için Cevizaltı düğün salonunda İlçe müftülüğümüz ve engelli koordinatörü Osman Akış hocamızın gayretleriyle düzenlenen programa Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlandı.

Gerçekleştiren programa İlçe Kaymakamımız Sn. Muhammed KAYA, İlçe Müftümüz Sn. Rıdvan YILDIZ, Engelli Vatandaşlarımız ile Aileleri ve din görevlisi hocalarımız katılım sağladı.

Engelli Vatandaşlarımız ve aileleri ile tek tek sohbet eden Müftümüz sağlık ve afiyet dileklerini iletti ve devamında Ramazan ayının manevi atmosferinde engelli kardeşlerimiz ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Programda kısa bir konuşma yapan Kaymakamımız Muhammed Kaya ise; böyle güzel bir ortamda güzel insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, katılımcılara, programa ev sahipliği yapan müftülüğümüze ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Program iftar yemeğinin ardından yapılan dua ile son buldu.