06.04.2024

RAMAZAN’I İBKA TEMALI PROGRAM DÜZENLENDİ

Ramazan ayı boyunca her hafta perşembe akşamı Türk Obası Toplantı Çadırında, İlçe Müftülüğümüz organizasyonunda düzenlenen Ramazan Gecesi Programları kapsamında bu hafta Ramazan’ı İbka Temalı son program düzenlendi.

İlçe Kaymakamımız Muhammed KAYA’nın da katıldığı program, İlçe Müftümüz Sn. Rıdvan YILDIZ hocamızın kıldırdığı teravih namazı ile başlayıp Kur’an-ı Kerim tilaveti, vaaz, ilahi ve kasideler akabinde yapılan dua ile son buldu.

Düzenlenen programda konuşan İlçe Kaymakamımız Sn. Muhammed KAYA, Ramazan ayı boyunca düzenlenen ve samimi bir atmosferde gerçekleşen programlar nedeniyle İlçe Müftülüğümüze ve katılımcılara teşekkür ederek Ramazan’dan sonra da bu mekanın kültürel ve sanatsal etkinlikler için kullanılacağını ifade etti.