08.10.2021

'Cami, Din Görevlileri ve Vefa' konulu Panel

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında, "Cami, Din Görevlileri ve Vefa" konulu panel düzenledi.

Musiki dinletisi ile başlayan panelin açış konuşmasını gerçekleştiren İl Müftüsü Mustafa Tekin, "Vefa ile ilgili ne demek istesek diye düşünürsek, Kahramanmaraş desek yeter. Kahramanmaraş vefanın adıdır. Hocasına, memleketine vefalıdır. Bu vesileyle ülkemizde ve dünyanın farklı ülkelerinde canla başla görev yapan tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik ediyorum. Vefat eden tüm personelimize de Cenab-ı Allah'tan rahmetler diliyorum." dedi.

Emekli müftüler Ali Maraşlıgil ve Ahmet Çelik’in konuşmacı olarak katıldığı panelin ardından "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren din görevlilerine Vali Ömer Faruk Coşkun tarafından ödülleri takdim edildi.

Vali Coşkun, dereceye giren din görevlilerini başarılarından dolayı tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.