17.05.2019

ENGELLİ VATANDAŞLAR VE AİLELERİ İÇİN İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Türkoğlu İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Türkoğlu Şubesi, engelli bireyler ve aileleri için iftar yemeği düzenledi.

Ramazan-ı Şerif bereketinin paylaşılması, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının birlikte yaşanması amacıyla engelli vatandaşlar ve aileleri için  Belediye Nikah Salonunda düzenlenen iftar yemeğine Türkoğlu Müftüsü Abdullah RENCBER, Belediye başkan Yardımcısı Ramazan BOZDOĞAN, İlçe Emniyet Amiri Bahadır TAPHASANOĞLU, Müftülük personeli ile engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Engelli Koordinatörleri Durdu Mercimek vi Sultan Taslak’ ın yoğun gayretleriyle başlayan düzenlenen program; Bahçelievler Camii İmam Hatibi Abdulhadi OĞUL’ un Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Ezan’ı Şerif okunması, Türkoğlu Müftüsü Abdullah RENCBER’ in Bereket duası ile sona erdi.

Program İftar yemeğinin ardından engelli vatandaşların Müftü Rencber ve kurs öğreticileri ile  çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.