27.04.2020

TÜM GÖREVLİLERİMİZ VEFA DESDEK GÖNÜLLÜSÜ

İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Türkoğlu Şubesi Olarak Tüm Görevlilerimizle Sokağa Çıkma Yasağına Uyan Büyüklerimizin Emrindeyiz.

Din görevlileri 81 ilde yaşlıların hizmetinde
Türkoğlu İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Türkoğlu Şubesi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığınca sokağa çıkmaları sınırlandırılan kronik hasta ve yaşlı vatandaşlara destek oluyor.
İlçemizde Görevli tüm personelimiz sahaya inerek gece gündüz demeden 65 yaş üstü vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek maaşlarını, ilaç, gıda, temizlik v.s. isteklerini en kısa sürede yerine getirerek büyüklerimizin duasını alıyor.
Böyle zor zamanlarında ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılar, Sağlık ve sıhhat diliyoruz.