12.07.2024

İl Müftüsü Abdurrahman Kotan'dan Onikişubat İlçe Müftülüğüne Ziyaret

İl Müftüsü Abdurrahman Kotan Onikişubat İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) merkezini ve 4-6 yaş Kur'an kursunu ziyaret etti. Kursların işleyişi hakkında Onikişubat Müftü Vekili Şeref Poyraz'dan bilgi aldı ve eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi.

Müftü Kotan, çocukların dini eğitimine verilen önemin altını çizerek, bu tür kursların yaygınlaştırılması ve desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Müftü Kotan daha sonra İl Müftü Yardımcısı Songül Haktan ile Onikişubat Müftülüğüne Bağlı Arıgüloğlu Camii Kur'an Kursu tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlikte, öğrencilerle sohbet ederek dini eğitim ve sosyal etkinliklerin önemini vurgulayan Müftü Kotan etkinlikte emeği geçen Kurs Yöneticilerine ve Öğreticilerine teşekkür etti.