11.01.2023

Ocak Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Pazarcık İlçemizde Yapıldı

İlçe Müftülükleri arasında işbirliğini sağlamak ve istişarelerde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen Ocak ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Pazarcık İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Mustafa Tekin’in başkanlığında yapılan toplantıya, İl Müftü Yardımcıları Remziye Köroğlu, Mehmet Demir ve Mustafa Turgut ile birlikte ilçe müftüleri katıldı. Toplantıda İl Müftüsü Tekin’in gündem maddelerini sunumundan sonra maddeler üzerinde ilçe müftülerinin görüş ve önerileri dinlendi.

Toplantı sonrasında İl Müftüsü Mustafa Tekin Pazarcık Kaymakamı Mustafa Hamit KIYICI’yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Kıyıcı yaptığı nazik ziyaretten dolayı Müftü Tekin’e teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında İl Müftüsü Mustafa Tekin Pazarcık İlçe Müftülüğüne bağlı olarak görev yapan personelle buluştu.