04.05.2024

İL MÜFTÜSÜ KOTAN ŞEHİTLER ORMANI FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİNE KATILDI

İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Orman Bölge Müdürlüğü ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'nin Kahramanmaraş Şubesi iş birliğiyle düzenlenen Şehitler Ormanı Fidan Dikim etkinliğine katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Etkinliğin açılış konuşmalarını Orman Bölge Müdürü Yusuf Karartı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli yaptı. Konuşmacılar, şehitler adına oluşturulan ormanın ve dikilen her bir fidanın önemine vurgu yaparak destek veren herkese teşekkür ettiler.

Müftü Kotan, daha sonra şehit aileleri, gaziler ve protokol üyeleriyle birlikte 485 fidanı toprakla buluşturdu ve can suyunu verdi.

Etkinliğe, Vali Mükerrem Ünlüer, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, Orman Bölge Müdürü Yusuf Karartı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt, İl Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Bilir, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, şehit aileleri ve gaziler katıldı.