04.05.2024

ANDIRIN ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİMİZ

İl Müftüsü Abdurrahman Kotan Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliğinde gerçekleşen olayda şehit olan Başkomiser Kamuran Üçgül'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaret Kahramanmaraş Valimiz Mükerrem Ünlüer önderliğinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Andırın Kaymakamı Orhan Ayaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Müslüm Ferdi Bozkurt, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Ahmet Şahin ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Tayfun Temur’un katılımları ile gerçekleşti.

Müftü Kotan’ın duası sonrası Vali Ünlüer ve beraberindeki heyet, şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundular.
Protokol üyeleri ardından Andırın Kumarlı Mahallemizde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından Yerinde Dönüşüm kapsamında başlatılan Çelik Konstrüksiyon ev inşaatını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Ahmet Şahin ve firma yetkilileri çalışmalara ve yürütülen projeye dair detaylı bilgiler verdi.

Andırın İlçe ziyareti devam ederken Vali Ünlüer, beraberindeki heyet ile birlikte Andırın Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Sinan Gökşen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Gökşen Vali Ünlüer ve heyetine, nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür etti.

Vali Ünlüer, beraberindeki heyet ile birlikte Kanlıböğet kanyonu gezerek Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen'den bilgiler aldı. Vali Ünlüer, "Bir çok ilçemiz doğal ve kültürel zenginliklerle dolu. Özellikle yayla turizmi için elverişli olan Andırın ilçemizin bu özelliğini dünyaya duyurmalıyız. Belediyelerimiz ile birlikte ortak çalışmalar yürüterek şehir merkezinde ve ilçelerimizde turizm faaliyetlerini artırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Vali Ünlüer, beraberindeki heyet ile birlikte Onikişubat Döngele Mahallesi'nde yapımında sona yaklaşılan Kalıcı Köy Konutları'nda incelemelerde bulundu.

Vali Ünlüler, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Ahmet Şahin ve firma yetkililerinden inşaatın son durumu hakkında bilgiler aldı.