08.03.2021

Aile ve Dini Rehberlik Büromuzdan Kadınlar Günü Faaliyetleri

Kahramanmaraş il Müftülüğü ADRB Koordinatörlüğü faaliyetlerine devam ediyor. 8 Mart Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle icra edilen programların ilkinde şehit ailesi ziyareti yapıldı. Sonrasında İl Müftülüğü civarında esnaflık yapan kadınlar ziyaret edilip kadınlar günü kutlanarak hediye takdimi yapıldı. Ayrıca Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün düzenlediği kadınlar günü farkındalığı için açılan stantta ADRB’nin tanıtımı yapılarak standı ziyaret eden vatandaşlara hediye takdimi yapıldı.

Online faaliyetlede ise ADRB Koordinatörlüğünün İnstagram hesabında İl Müftü Yardımcısı Remziye Köroğlu’nun moderatörlüğünde Diyanet İşleri Başkanlığı Plan ve Programlar Daire Başkanı Hatice Kahyaoğlu ile “Manevi Hayata İzdüşümleriyle Kadın” konulu söyleşi yapıldı.